В последния ден на януари рожденичка бе Ивана, а това бе повод за още прекрасни и вдъхновяващи моменти, с които тя ще запомни началото на годината.

Многобройни обаждания, пожелания и поздрави получи певицата на 31-ви, а това бе повод тя да се почувства много специална.

Ивана вярва, че когато всички тези думи са изречени с искрена любов, сякаш цялата енергия идва при нея и наистина тази година ще бъде по-различна и по-хубава.

Певицата събра своите близки, приятели и почитатели на импровизирано парти в популярен рибен ресторант в Пловдив. След това компанията се премести в Планета Пайнер Клуб в града под тепетата, където продължи да празнува и да се радва на още незабравими моменти. Емоцията бе толкова силна, че никой от гостите не искаше тази безсънна нощ да приключва.

След края на празненствата Ивана сподели, че това е бил един от най-хубавите й и най-дълги рождени дни, които е имала, а за пореден път се е убедила, че когато когато човек не прави големи планове и организации понякога се получава още по-хубаво от планираното.



“Сега като се замисля най-хубавите си песни и клипове съм правила в точно такива моменти – когато си отпусна душата, без да съм в постоянно напрежение. Каквото усещам, че трябва да направя то сякаш го усещам с всяка клетка на тялото си и тогава нещата се получават и стават още по-истински и по-хубави”, споделя Ивана в един искрен и непринуден разговор, директно от Скопие.

Цялата среща с нея може да гледате в новия брой на “Звездно” с премиера на 6 февруари.