По традиция телевизия “Планета“ отбелязва своя рожден ден с поредица от музикални събития у нас и в чужбина. Тази година големият спектакъл е в Пловдив, на 28 ноември в зала Колодрума, а дни преди това празникът ще бъде отбелязан и в Лондон.Специален гост на българската общност във Великобритания ще бъде Ивана, която ще пътува заедно със своя бенд.

На 24 ноември Певицата на народа ще направи едно уникално и незабравимо парти в българския ресторант, което дълго ще се помни. В програмата на Ивана ще присъстват, както най-емблематичните й песни от годините, така и най-новите заглавия в репертоара й, но запазено място при гостуванията й в чужбина винаги имат и хубавите фолклорни песни. Организаторите на събитието са подготвили много изненади, а присъствието на Ивана е гаранция, че тази нощ ще се превърне в истински празник за душата.

Публиката вече очаква с нетърпение една от любимите си български звезди, а самата тя също признава, че всяка изява във Великобритания е свързана с прекрасни емоции, хубави срещи и незабравими спомени, пише planeta.tv