Ивана разкри, че е успяла да отслабне с дисциплина и това е нейната рецепта. Заради проблемите с щитовидната жлеза е минала през операция и „хормоните се въведоха в някаква форма“. Певицата призна, че не гладува, а режимът й е балансиран. „Смених много диети и накрая се спрях на „Зоната“. Не е трудно, вече 8 години съм с нея, като от време на време я нарушавам. Сега съм се стегнала, защото за концертите трябва да отслабна с 3-4 килограма.

Всички артисти знаят, че камерата качва едни 5-6 кг, така че трябва да си надолу. Сега съм в зелената зона на „Зоната“ – поясни звездата на „Пайнер“ в телевизионно интервю през уикенда. Певицата на народа се подготвя за предстоящите си концерти „Шампанско и сълзи“, които ще се състоят в летните театри на Варна и Бургас.

„Чудя се как да подредя песните. Иска ми се началото да е по-тежко, да започна с песни, които не мога да изпея в нощен клуб или на фирмено парти, където хората искат само хитове. Обаче дъщеря ми Теодора, която е режисьор на концертите, казва: „Мамо, с тези песни в началото ще трябва да раздаваме антидепресанти“. Така че, вероятно от средата нататък ще се промени сценарият и ако хората искат купон, ще е купон“ – разказа певицата.

Въпреки че Ивана живее в Пловдив, все още не е решила дали да направи концерт в Античния театър, каквито изяви направиха доста изпълнители от различни жанрове.