Попфолк фурията е твърдо решена да си намери спътник в живота.

На певицата й писнало да стои сама – разказват нейни приятелки. „България днес” припомня, че дъщерята на изпълнителката – Теодора, тази година е абитуриентка и ще кандидатства за висше образование.

Ивана се притеснява, че щом наследничката й замине в някой университет, ще се виждат още по-рядко и ще й е адски самотно.

Това най-вероятно ще стане, защото младата госпожица упорито заляга над учебниците, за да се подготви за предстоящите кандидат-студентски изпити.

Затова изпълнителката на „Шампанско и сълзи” си търси усилено мъж, който да е до нея, когато остане сама. Ивана е обнадеждена, че ще си намери половинка, защото това й се паднало като късмет от новогодишната баница. На завитото листче пишело: „Нова любов”. Посланието й предсказвало нова голяма любов през 2012 г.

„Не усетих как се търкулна 2011 година – само работа, участия…” – сподели наскоро певицата пред „24 часа”. Тя намекна, че личният й живот куца за сметка на шеметната й кариера.

Ивана успя да се задържи на челните места, въпреки че конкуренцията в попфолка е много голяма. За сметка на това обаче личният й живот не е от най-подредените. През миналата година се заговори, че се е залюбила с гръцки бизнесмен, но тя официално не потвърди за такава връзка.