Чалга дивата Ивана едва не се е претрепала жестоко след главозамайващо падане от ескалатор в мол, научи HotArena.net.

Попфолк певицата отишла през уикенда да си пазарува в един от столичните търговски центрове, когато обаче за малко животът й да се преобърне на 180 градуса, съобщава в. „Всеки ден“.

Докато се изкачвала нагоре, 15-сантиметровото токче на обувката на Ивана се счупила, тя се олюля и повлечена от собствената си тежест полетяла назад. Падайки обаче, изпълнителката била поета от кавалер, намиращ се зад нея.

Той я спасил от жестоко пребиване. За малко и мъжът да падне надолу, защото едва удържал звездата, разказаха очевидци. Въпреки това непознатият господин успял да се справи с предизвикателството и да се закрепи стабилно, хващайки се за парапета на ескалатора.

Уплашената Ивана била страшно благодарна и след страшната случка настояла да заведе своя герой някъде на вечеря или просто по някакъв начин да му благодари. Той обаче демонстрирал скромност и отказал каквото и да е.

„Беше много мил и внимателен. Искаше ми да се опознаем по-сериозно, но не се случи, за съжаление”, споделила Ивана пред приятели.