След резила, който преживя с участието си на концерта на "Българската Коледа", където пя песен на Шер, Ивана е решила да се вземе в ръце.

Изпълнителката посещава уроци, за да има поне средно-добро ниво по английски. Айтозлийката потънала от срам след като прочела купищата коментари, които усмиваха представянето й на коледния концерт. Някои даже й лепнаха прякор - Новата Валентина Хасан. Произношението на чалга изпълнителката наистина беше кошмарно.

Ивана се засламила и трудно преглътнала подигравките. Обидената от отношението на феновете си певицата незабавно изпратила бузурката си Стояна да й купи дискове за изучаване на английски. Ивана слушала ежедневно уроците по английски на CD-то в колата си, клюкарят я колежки, пише "Уикенд".

Тъй като трудно усвоявала езика на Шекспир, учителка преподавала на фолк звездата уроци два пъти в седмицата. Отделно дъщерята на певицата помагала на известната си майка да усъвършенства английския. Ивана била твърдо решена на научи английския като роден език. Дето се вика на стари години, да не става за резил пред младите пък и по-старите си фенове, пишат от lifestyle.bg.