Ивана споделя, че се е ангажирала да застане с името и лицето си зад благотворителните инициативи на Българския червен кръст, защото е убедена, че това е начин да увлече след себе си и други последователи.

"По този начин нещата стигат до институциите и се намират решения, ако не изцяло, поне донякъде на някои проблеми. За това се ангажирах да застана зад такива неща с името си и с това, че хората ми вярват. Двама човека да накараш да направят нещо добро и нещо хубаво, е добре" - казва фолк звездата пред "Звездно", пише signal.bg.

Ивана е категорична, че трудните моменти и изпитания, които се случват, предизвикват хората към добродетелност и взаимопомощ.



"Дай, Боже, 2015-та да е по-хубава година, да няма катаклизми, но това е природа и никой не може да го гарантира. Но пък при такива събития разбираш колко доброта има у хората и колко много хора се включват, за да помогнат. Аз го видят това с очите си" - подчертава тя.

Припомняме, че Ивана получи приз "Посланик на доброто". Отличието бе връчено на певицата по време на 13-те Годишни музикални награди на телевизия "Планета" за всеотдайността, с която осигури средства за пострадалите от наводненията, както и за участието й в кампании на БЧК.