Певицата на народа Ивана подари круиз за рождения ден на дъщеря си Теодора, научи „Монитор”.

Да са заедно на екзотична ваканция е отколешна мечта за звездата, която обича да уплътнява малкото си свободно време с планински походи и посещение на манастири. Хубавицата, която по професия е асистент-режисьор, празнува 24 в тесен приятелски кръг в клуб в Банско през уикенда.

Сред гостите, вдигнали тостове за нейно здравенпод водопад от балони и шоколад, бе бузукарката на Ивана Стояна. Точно преди година изпълнителката на „Кралете” забавлява с бенда си българската общност в Лондон и Теодора я придружи, за да споделят личния й празник.

Когато снимат клип, отношенията между майка и дъщеря са като между шеф и подчинен. Разликата е в това, че директивите зад камера раздава Теодора. Тя внася военна дисциплина на сет, прави сториборда на видеото и не се колебае да повиши тон на майка си, ако случайно закъснее.



Теодора стартира професионалния си път от фирма за документални филми, преди да се посвети на проектите на майка си. Оказа се, че тя е сред най-ценните кадри и на Global Films, продуцентската компания на Маги Халваджиян. Близки до екипа му издадоха за „Монитор”, че Теодора е била режисьор по монтажа на последните два сезона на X Factor и е впечатлила всички както с таланта си, така и с желанието си да не демонстрира връзката със звездната си майка и да не ползва никакви протекции.