Ивана с тъга в гласа споделила, че е загубила завинаги голямата любов на живота си, пишат kliuki.bg

Бившата половинка на чалга певицата е музикантът от „Канарите“ Стоян Стоев, който в момента е зад решетките.

Той влезе в пандиза през 2008 година и бе осъден на 9 години затвор за търговия с наркотици, припомня в. „Контра“.

„С него бяхме само колеги. Работихме заедно с „Канарите“. Ходили сме по концерти, веселили сме се. Но само толкова“, казва певицата пред медиите, тъй като се срамува от криминалните деяния на бившия си интимен приятел.

Но близки до изпълнителката на „Шампанско и сълзи“ разказват за бурната любовна авантюра, която започва в началото на 90-те години.

Певицата на народа се залюбва със Стоян, въпреки че и двамата са семейни. Връзката им тогава трае само един месец, но това не им пречи да възстановят интимните си отношения няколко години след това.

Ивана е лудо влюбена в своя любовник, но не подозира с какво се занимава той извън музиката. Незаконният внос на автомобили от чужбина и участието в наркобанди са само част от дейностите на бизнесмена-музикант. Новината за арестуването му идва като гръм от ясно небе и ветеранката на родния поп фолк е съсипана.

„Той бе мъжът на живота ми! Никога не съм се влюбвала така. Съжалявам, че го загубих“, изповядала се Ивана в момент на слабост пред свои приятели.

Дори се носи клюка, че певицата е била бременна от наркотрафиканта, но от стрес направила спонтанен аборт в началото на третия месец.