Ивана не диша по-младата и сексапилна колежка Елена Паришева. Тя злословила зад гърба й макар преди години двете да са работили заедно.

Познанството им датира покрай оркестър, който Ивана сформирала в началото на успешната си кариера. В един момент обаче решила, че не й е нужна голяма формация и освободила повечето от екипа, оставяйки единствено инструменталистите Стояна и Румен, пише lifestyle.bg.

Паришева, която обаче има талант, а и очевадно и визия решила да си пробва късмета, като кандидатствала в конкурс на "Пайнер". Тя била сред първите избрани в каталога за нови артисти. Научавайки, че бившата й подчинена почва да се издига, Ивана показала нокти. Тя дори започнала да подлива вода на младия талант, като подшушнала на шефа си Митко Димитров, че "тази Елена Паришева не става за голямата сцена".



Продуцентът разбира се не приел на сериозно думите на завистливата звезда, защото предчувствал, че крайният резултат ще бъде повече от положителен.

До ден днешен Ивана не спира да хапе младата си колежка без повод. Тя се "жалвала" под сурдинка пред жълти вестници, как Паришева я подминава без дори да я поздрави. Това разбира се не било вярно, защото Елена макар и да таи не особено приятни спомени от екс шефката си, запазила до ден днешен колегиално отношение към бившата номер 1.