Брадърката Иванина също е сред жените, които са почувствали яростта и ревността на фолк певицата Соня Немска.

За разлика от Славена, която призна, че е жертва на психически тормоз от страна на пайнерката, Ив не е била заплашвана от певицата, пише bliasak.bg.

Въпреки че брадърката призна, че не е добре запозната със скандала Соня Немска-Денислав-Славена, Иванина не се учудва от sms-ите, които изпълнителката е пращала на колежката си.

„Честно казано не съм съвсем наясно със скандала. Но не би ме учудило, ако Соня го е направила. Според мен тя има психически проблем“.

Ив успя да се прочуе не само с изкуствените си гърди, които постоянно показваше в риалитито, а и с факта, че заби гаджето на пайнерката – Денислав.

Въпреки че шуменецът по всякакъв начин се опитваше да обяснява, че го прави само и единствено заради шоуто, всички зрители, в това число и певицата Соня Немска, разбраха, че целувките и закачките между него и брадърката не са наужким.

Певицата влезе в Къщата на Big Brother, носейки на конкурентката си шампоан, с който „да си измие мазната коса“. Освен това Соня не спря да вика „Иванина е боклук“ на финала на риалитито.

„Стана ми гадно за Соня Немска, лицето й издаваше отчаяние и злоба, очите й бяха насълзени", коментира преди време във „Вечерното шоу на Азис" влизането на половинката на Денислав в къщата.

А в интервю за сп. Стори Иванина сподели мнението си за Соня : "Тя много се изложи и показа колко е слаба. Просто я е страх да не изпусне Денислав - това е. Но мен това не ме притеснява, не смятам да имам каквито и да било отношения с нея, просто ще я подминавам."

Соня Немска пък призна пред Венета в предаването "Горещо" , че е помогнала за изгонването на Иванина като пуснала много SMS-и срещу нея и била най-щастлива в мига, в който един неин фен й изпратил SMS: „Ура, изгонихме Иванина!"