Иванка Тръмп освен руса красавица е и една богата наследница със статут на известна личност не само в САЩ, но и в целия свят.

31-годишната блондинка, която е дъщеря на Доналд и Ивана Тръмп, изглежда великолепно на корицата на списание Redbook, като по форми и визия не отстъпва по нищо нито на популярните топ модели, нито на холивудските звезди, пише dnes.bg.

Иванка е снимана от фотографа Мат Джоунс, а в интервюто предлага своите модни съвети и говори за живота си като работеща майка.

Ето и какво споделя тя с изданието:

За жонглирането между успешната си кариера и едногодишното си бебе:

„О, всяка сутрин изпитвам тъга, когато трябва да изляза и да оставя дъщеря ми Арабела на грижите на друг. Но за мен е важно да продължа да работя. Мисля, че това ме прави по-добра майка, когато съм у дома с нея. Знаете ли, че след почивните дни, когато съм била изцяло с Арабела, в понеделник сутринта съм много по-изтощена, отколкото в петък вечер! Мисля, че майките, които си стоят вкъщи и не работят, всъщност работят много повече от тези, които правят разни неща из офиса."

За опазването на личния си живот от очите на обществеността:

"Много хора, които стават известни в по-зряла възраст, наистина не знаят в какво се забъркват, докато аз съм в светлините на прожекторите от малка и пораснах с широко отворени очи. Не позволявам на хората да ми се месят много в твърде личните неща, защото смятам, че ако ги допусна, това ще е вид воайорство. Аз съм много активна в социалните медии, но не пускам мои и на съпруга ми снимки как си лежим в леглото например. Няма смисъл да го правя."

За отношението си към модата:

"Обичам дрехи с прости, класически кройки и в по-семпли цветове, които мога да освежа, добавяйки им по-закачливи аксесоари. Всяка жена трябва да има една малка черна рокля като изходно ниво в гардероба си, защото може да я носи за всеки повод, съчетавайки я с различни бижута и аксесоари."

За баща си Доналд Тръмп в ролята на дядо на дъщеря ѝ:

"О, той обожава Арабела и се грижи за нея доста добре, но винаги в мое присъствие. Иначе няма да знае какво да прави, ако тя се разплаче или се нуждае от смяна на памперса. Въпреки това мисля, че той винаги е бил страхотен баща, а сега е страхотен дядо. Аз и моите братя работим заедно с баща ни и сме близо до него непрекъснато. Говорим си по 50 пъти на ден и прекарваме половината от времето си в неговия кабинет."