В съботната вечер ще се състои премиерата на новата музикална програма на Ивелина Колева, озаглавена “Добружда”. Началният час, в който феновете ще могат да се насладят на новите музикални предложения на обичаната фолклорна певица, е 21:30.

Ще прозвучат 4 нови мелодии, които представят красотата и мелодиката на родния край на Ивелина Колева. През изминалата седмица всяка една от песните получи и своята онлайн премиера в официалния канал на “Планета” в YouTube – Planeta Official, а последната песен, която от днес всички могат да гледат в портала за видеоксподеляне е “Добруджа на хляб мирише”. Видеоклипът е много красив и пресъздава по един малко по-модерен начин автентични моменти от жътвата. Останалите нови заглавия са “Ой, Минке, Минке” – стара народна песен, обработена и осъвременена от Ивелина Колева, “Детелино, цвете мое” и “Чорбаджи Петко”, които представят съчетание от красива музика, хубав текст и завладяващи гледки от Добруджа.

Ивелина Колева отправи своята благодарност към целия екип, без помощта на който, тази програма едва ли би била същата. Режисьор на продукцията е Радослав Георгиев, хореография и танци “Пловдивъ”, гримът е на Борислав Соколов – Бони, а косите на Мартин Цонев. Аранжиментите са поверени на Виктор Йорданов, а специално участие в създаването на песните имат още Деян Асенов, създал музиката на “Детелино, цвете мое” и Полина Дакова, автор на текста на “Добруджа на хляб мирише”.

В момента Ивелина Колева се радва на лятото в компанията на своята дъщеря Виктория и сестра си Преслава, с които са избрали да разпускат по Южното Черноморие. Именно оттам Ивелина Колева ще проследи телевизионната премиера на новата си музикална програма.