Тази година още една от звезите на телевизия “Планета” – Ивелина Колева се включи в редиците на запалените пътешественици.

Изпълнителката избра началото на есента, когато в България времето все повече напомня за предстоящите студени дни, за да си подари още малко летни изживявания и хубави спомени.

Дестинацията, която тя избра за своята заслужена ваканция бе Турската ривиера и красивите места, на които туристите могат да се насладят там. В това вече могат да се убедят и почитателите на Ивелина Колева, с които тя сподели албум със снимки от своето пътуване.

Певицата публикува кадри от Мармарис, Родос, Ефес и Памуккале, където пред нея се разкриха впечатляващи гледки. Ивелина Колева се разходи и с яхта сред кристално сините води, а едно от местата, които разкриха своята красота и безвремие пред очите на изпълнителката бе островът на Клеопатра. Според легендата той е бил подарен на Клеопатра от Марк Антоний и специално за нея е бил донесен бял пясък от северна Африка.

Ивелина Колева също не пропусна да се потопи във водите на Клеопатра, като запечата тези изживявания и в множество страхотни снимки.