Почти летните температури изкушиха Ивелина Колева да прекара вчерашния ден сред природата.

Певицата обича да пътува и да се наслаждава на красивите кътчета, както в България, така и по света, а този път предпочитанията й я отведоха към местността Побитите камъни. Тя е известна с това, че е единствената естествено формирана пустиня в Източна Европа и привлича туристи от цял свят. Специално за своите почитатели Ивелина Колева сподели и кадри от това красиво място, а снимките впечатлиха и последователите й. Другата дестинация, до която изпълнителката виртуално отведе феновете си бе “Вълшебен извор”, едно приказно място в близост до Девня.

Заредена с много енергия от красотата на природата, Ивелина Колева продължава работата си по нови проекти, с които да зарадва публиката. Наскоро изпълнителката сподели в интервю пред Ива Софиянска-Божкова, че да изпълняваш фолклор е гордост. Певицата не скри, че да се пробие с авторска музика в днешно време е много трудно и то особено във фолклора. Именно затова е щастлива, че е успяла да се наложи с авторските си композиции на фолклорна основа. В песните си тя възпява живота и трепетите на обикновения добруджанец - от бита до любовта, като се старае да обогатява българските ритми и да ги прави достъпни за младото поколение.

Ивелина Колева разкрива, че никога не е имало момент на завист или съреднование между нея и Преслава, а напротив – искрено се радва на успехите на по-малката си сесра. Двете постоянно търсят съвети една от друга, пише

“Хората, които уважават това, което правя, ме знаят като Ивелина Колева. За тези, които не се интересуват от това, с което се занимавам, съм просто сестрата на Преслава”, допълва още певицата.