Фолк певицата Ивена призна, че е доста суетна, което я е и накарало да се подложи на модерния вампирски лифтинг.

Изпълнителката обясни, че отдавна се е интересувала от различни терапии, с които да освежи лицето си.

„Според мен ботокъст е подходящ за жените след 40 – години. Казват, че не бил вреден, но аз ги виждам нещата по друг начин“, обясни Ивена.

„Бях чела за вампирския лифтинг и отдавна исках да си направя някоя интересна терапия“, добави още тя.

Ивена заяви, че няма конфликти с колежките си и дори се похвали, че поддържа добри отношения и с изпълнители от другите фирми, пише blife.bg.

„С Теодора сме в много добри отношения. За мен тя много работи и се старае. Често си говорим с нея, никога не ме е подминала“, разкри блондинката. На въпроса дали има вражда с колежката си от „Ара мюзик“ Емануела, Ивена сподели:

„Тя е на моменти. Не е лицемерна, но понякога не я слуша главата. Живее си в собствен свят. Много е темпераментна. Когато дойде във фирмата ме дразнеше, признавам си, но сега се забавлявам с нея“.



Изпълнителката коментира и отношенията си с Денис Касъмов, който нашумя покрай връзката си именно с Емануела. „И сега имаме много добри приятелски отношения. Ние сме си приятелчета“, уточни тя.

„Не го виждам като мъж, който да ми е любовник“, допълни още Ивена. Певицата отново заяви, че няма сериозна връзка и призна, че след 30-години изискванията стават по-големи.

„Той сам ще дойде един ден“, вярва изпълнителката на „Номер две“.