Фолк певицата Ивена заряза гаджето си, като изхвърли с лют скандал дрехите му пред вратата на апартамента си, твърди близка приятелка на чалгаджийката.

Потърсена за коментар, изпълнителката на “А4” отказа да даде подробности, но все пак потвърди, че с любимия й са се скарали.

По разказа на приятелката й, драмата, на която станали свидетели и сънени съседи, надникнали през вратите си да видят какво става посред нощ, се разиграла в лукс апартамента на изпълнителката в столичния квартал Борово.

“Ивена му крещяла, а накрая отворила вратата и започнала да изхвърля на стълбищната площадка мъжки дрехи, обувки и бельо. От купчината най-силно впечатление на ошашавените съседи направили сив мъжки слип на “пияни калинки”, разказа източникът, пише blitz.bg. След малко се изхлузил и виновникът за свадата, който яхнал джипа си изчезнал яко дим.

“Ивето по принцип не си поплюва и ако нещо я дразни или не й харесва, го изръсва директно – може да не е много деликатно, но тя си е такава”, кълне се приятелката на фолк гърлата.

Ивена била толкова бясна на екс гаджето си, след като го изхвърлила от дома и сърцето си, че го плюела и му се подигравала пред всичките си приятелки и колежки.

“Най-много му се надсмива за гащите с калинки, били не какви да е, а “пияни калинки”, а това направо влудявало певицата, защото той много си ги харесвал", казва дружката й.

Изпълнителката фучала и пред фризьорката си: “Бельо с пияни калинки ще ми носи, поне да беше с глави на Мики Маус, каквото е модерно”, трещяла тя през смях и се чудела къде й е бил акълът да го търпи толкова време.

Според нея той се опитвал да й се налага и да я командори, което тя – като истинско “мъжко момиче”, не могла да понесе. И плюела по бившата си половинка, която пазеше ревниво от медии и колежки почти година и половина.

“И без това е трудно на фолк изпълнителките да открият подходящия мъж, който ще им пасне най-добре и няма да е с тях заради това, че са известни”, коментира още приятелката й.

Какъв е бил конкретният повод за скандала обаче, така и не стана ясно. Очевидно е само, че леглото на певицата отново е свободно.