Последната упорита клюка в светските среди е, че набеденият от Емануела продуцентски син Денис Касъмов за гей, който й е бивш годеник,  върти любов с колежката й Ивена.

Любопитен факт е, че ако се вярва на мълвата не Ивена е започнала заигравката, а синът на Виктор Касъмов.

Още преди време, когато богаташкото синче изпробва секс уменията на младата амбиция Анна – Мария даде да се разбере, че Емануела е затворена страница за него и той дори не ще да я чува. Популярната поп – фолк изпълнителка обаче е на друго мнение и по повод последната му любов заявила на свои колежки от бранша, че през колкото и изпълнителки да мине Денис като нея втора няма да намери, пише skandalno.net.

Разговорливите певици от ''Ара'' обаче издават, че всъщност Емануела е бясна на Денис Касъмов, защото едно е да я замени със значително по младите от нея Яна Стайкова и Анна – Мария, и съвсем друго с Ивена. Запознати издават,че всъщност Еми винаги ще има чувства към Денис и не е тайна, че основната причина за раздялата им е разликата във възрастта, а съмненията относно сексуалната му ориентация тя изстреляла само в пристъп на гняв и  затова й било  много трудно да приеме, че към днешна дата е сменена от Ивена.