Два часа след обяд е. На снимачната площадка на най-новото видео на Ивена е пълен мрак. Единственото нещо, което осветява терена, режисьорския екип и певицата са няколко мъждукащи миньорски фенерчета.

Ако вече си гризете ноктите от любопитство къде ли е скътано това причудливо място, то определено никога не бихте се досетили за неговото местоположение без няколко жокера: недалеч от София, тясно пространство и специално облекло.

След тези подсказки отговорът е ясен - столично студио,  което режисьорският екип превръща в миньорска мина. 

„Миньорската професия е една от най-трудоемките. Не мога да си представя, че някога бих работила подобно нещо. В Германия тази професия е забранена за жени”– разказва звездата на „Ара мюзик”.

В „35” освен изключително стегнатото тяло Ивена показва и своята романтична страна. Виждайки я до този момент в модели в бялата и черна гама, изпълнителката на „А4” прави рязка флорална промяна, вкарвайки актуалните цветове за това лято – лимонено жълто и розово, които подсилват още повече женствеността на певицата във видеото.  

За още по-голяма колоритност и нажежаване на обстановката звездата на „Ара мюзик” се отдава на страстни танци с двама мускулести мъже, които привличат женското внимание с изваяните си тела и скритите зад маски лица.

Какво всъщност се крие зад заглавието „35”: „Името на песента не е случайно. Сборът на двете числа прави 8, което на езика на нумерологията е символ на успехи в бизнеса” – разказва певицата. Очаквайте „35” само в ефира на Фен ТВ.