Изглежда отношенията между спринтьорката Ивет Лалова и италианецът Симоне са навлезли във фазата на финалния спринт, защото тя вече носи красив годежен пръстен от бяло злато с диамант, разказва сп. Ева.

„Това ми е подаръкът за Коледа. Не сме определяли дата за официален годеж, просто получих пръстена в знак на обич. Когато ми го поднесе, Симоне каза, че както диамантите са вечни, така вечна ще бъде и неговата любов” – казва Ивет Лалова и признава, че „при нас, спортистите, всичко е подредено и програмирано. На мен ми е ясно през следващите няколко години какво трябва да направя. И отсега полагам основите. По същата логика смятам, че така трябва да се случи и със семейството. Вече не съм малка и е нормално да се замисля за това. В момента обаче за мен е по-важно представянето ми на Олимпиадата.”

Според лекоатлетката, двамата най-вероятно ще живеят в Рим, пише Dir.bg

„Не сме решили и с какво ще се занимаваме, като приключим кариерата си на спортисти. Тази година и двамата завършваме образованието си. Аз - международни отношения в Югозападния университет, той - за кинезитерапевт.”

За началото на връзката и с италианския спринтьор, която продължава вече 2 години, Ивет споделя: „Определено не беше любов от пръв поглед. Даже в началото си мислех, че той е супер надувка. Той си мислел същото за мен. Спринтьорът трябва да демонстрира самочувствие, увереност, това е психологическа игра. После, когато се опознахме, си казахме: всъщност ти си толкова готин и земен човек.”

Съвсем наскоро красавицата обясни, че макар с предишния и приятел - актьора от „Забранена любов“ Ники Илиев - да не са се карали, „към днешна дата не сме приятели, защото нямаме допирни точки помежду си, но храним уважение един към друг“.