Българската топ спринтьорка на 100 метра Ивет Лалова споделя в предаването „Извън играта“ по БНТ HD за предизвикателствата на брачния си живот.

В откровен разговор с водещата Люба Пашова тя разказва за силната връзка с дядо си и раздялата с него малко преди Коледа.

Ивет споделя, че обвинението към съпруга ѝ Симоне в употреба на допинг, което слага край на спортната му кариера е поставило предизвикателства пред брака им. Двамата обаче са преодолели кризата и продължават съвместния си път напред заедно. Българската лекоатлетка се омъжи за любимия си в Италия през 2013-та година.

Една от причините за успехите на Ивет Лалова е желязната воля на спортистката. Тя споделя за тежката контузия, която я извади извън играта през 2005 г. След като счупи бедрена кост и лекарите не бяха оптимисти за нейното спортно бъдеще, най-добрата ни спринтьорка не само че се върна на пистата, но продължи да покорява нови върхове.

„Най-трудните 100 метра все още ги бягам. Те са към самата мен и това е най-трудното състезание в живота ми“, споделя Ивет.