Ивет Лалова започна олимпийската година с тренировки на 30 градуса в Дубай. Там най-добрата ни спринтьорка и съпругът й Симоне Колио посрещнаха 2020 г. Двамата празнуваха на плажа в СПА комплекса „Ники Бийч“, където танцуваха до зори на 1 януари. Веднага след това Ивет поднови подготовката си на пистата и във фитнес залата, а голямата цел са петите й олимпийски игри в Токио, пише Монитор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivet Lalova-Collio (@ivet_lalova) on


„До вчера олимпиадата беше много далеч, но изведнъж стана близо и започнах да чувам от треньора ми, че вече няма време, коментира Лалова пред сп. „Икономист“. - И е така, наистина. За мен сега предстоят поне два месеца, в които правя основно сила и тези месеци ще бъдат доста тежки, но са много важни. Така че няма време - олимпиадата си дойде. Всеки път началото на подготвителен сезон започва от нулата, всичко трябва да се започне да се гради отново. Но това е неблагодарната част на спорта, че всичко изчезва и губиш всички качества много бързо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivet Lalova-Collio (@ivet_lalova) on

Тръгвам доста по-мотивирана и свежа от обичайното, което е много интересно, а и много хубаво. Затова сега с тази свежест и с това, което ми остана мъничко като неудовлетвореност от Доха (остана седма на 200 м – бел. ред.), смятам така да стигна до Токио. Неудовлетвореността от класирането си в Доха превърнах в мотивация”.

Снимки: Инстаграм, Ивет Лалова