Иво Аръков вдига сватба с възлюбената си Мика Стоичкова, с която има страстен роман едва от лятото.

Актьорът е толкова влюбен, че е готов да зареже с лека ръка кариерата си, която набира все по-голяма скорост, и да отиде да живее в Барселона, научи сензационно „Всеки ден".

Той вече е предупредил продуцентите на сериала „Фамилията" и театралната постановка „Триптих", че може да бъде на тяхно разположение едва още няколко седмици.

Затова режисьорът Мариус Куркински спешно търси партньор на Лиуза Григорова в пиесата по Николай Хайтов, която се играе в момента в „Малък градски театър зад канала". Сценаристите на сапунката по Би Ти Ви пък се колебаят дали да убият героя му Тони, който и без това е лошо момче, или да го пратят в кома в болница.

Причината младото семейство Аръкови да отидат да живеят в Барселона е привързаността на Мика към испанския град, където е израснала.

Бъдещият й съпруг също няма притеснения от живот в чужбина, защото още като малък прекарва няколко години в руския Ростов на Дон, където работи баща му.

Едва 13-годишен кръстосва града надлъж и шир, въпреки че идва от малкия Белослав. Иво се надява да продължи кариерата си в Испания, защото вече има зад гърба си няколко участия в чужди продукции, снимани у нас.

Мика пък била разочарована, че не й потръгна като репортер у нас, и затова решила да се върне в Испания, където има апартамент.

Двамата с Аръков се загаджиха през лятото с посредничество на приятелка на Стоичкова, която ги сватосала индиректно.

Бързо станаха неразделни, а Иво дори пише стихове за бъдещата си съпруга.

Първоначално голямата щерка на Камата и новият секс символ криха връзката си, но после самият Иво призна за нея в национален ефир.

Сега двамата влюбени са в трескава подготовка за венчавката, подробности за която се пазят в пълна тайна, и преместването си в Барселона.