След краха на връзката си с Мика Стоичкова Иво Аръков най-сетне намери утеха за разбитото си сърце, пише в.„Всеки ден".

Бившият брадър залюби своя колежка - младата Боряна Братоева, станала за кратко известна след участието си в сериалите „Седем часа разлика" и „Дървото на живота".

Напоследък актрисата пак набра популярност заради шокиращо нелепа реклама на столичен мол, в която участва. Във въпросния клип, който със своята тъпота може да те агресира до крайна степен, Боряна повтаря до припадък, че е „лууда" по най-различни неща. „Луууда" е по намаленията, „луууда" е по малините", „луууда" е по „онова място".



Сега Боряна е най-вече „луууда" по Иво Аръков, както и той по нея. Техни общи познати разкриват, че 25-годишната възпитаничка на НАТФИЗ навсякъде се хвалела, че е срещнала любовта на живота си.

Боряна е успяла да спечели вниманието на Иво преди месец и според техни познати това е станало по време на снимките на чуждестранна лента в киноцентър „Бояна". Така двамата, които се познавали още от преди това, изведнъж се сближили много и така нещата се получили.



Братоева, която живее в столичния квартал „Лозенец", често може да бъде засечена в тузарската махала заедно с Иво. Той прекарва все повече нощи на гости на Боряна, като обикновено напускал жилищната й кооперация рано сутринта.

„Явно иска да се скрие от любопитни погледи, не иска все още да се разкрива с кого се среща", коментират запознати.