"Не съм мека локумена вафла, както казва Евгени Минчев за мен, и не съм безхарактерен. Сега смятам да си оправя зъбите и ушите."

Това сподели пред "България Днес" актьорът Иво Аръков, който вчера излезе с танцьора Атанас Месечков от риалити формата "ВИП брадър" по преценка на зрителите.

Актьорът отдавна има намерение да си оправи зъбите.

"Като играх в сериала "Фамилията", това нямаше как да се случи, защото едни брекети щяха да седят не на място", обясни Аръков. Той не съжалява, че напусна къщата, защото да общува на теми, свързани основно с храна, му било изключително отегчително.

"Всеки вътре си поставя някакви условия и иска да не му влизаш в личното пространство. Само заради възпитанието, което имам, не се бутах на хората, макар че за съжаление ме взеха за Орлин Павлов от миналия формат, който по цял ден спеше. След като разбрах какво мислят, се промених и започнах да се забавлявам истински", каза Аръков.

"Опитвам се да пазя достойнството на човека. И да, казах, че Наско Месечков съм го виждал с депутат, ама няма да му кажа името", дообясни Иво репликата, която изпусна вчера, че бил на среща, на която съквартирантът му вечерял с депутат.

"Непрекъснато ми се налага да опровергавам различни неща. Това ме изморява. Нямам отношения с Мария Илиева, Мика не ми се е обаждала и с Мариус не сме толкова близки. Неудобно ми е дори да се видя на обществено място, особено с последния, защото веднага се почва: "Ааа, ето ги педалчетата. Ами не е така бе, хора! Не съм такъв. А и да съм, това кой го интересува?", гневи се Аръков.

На въпроса, дали знае, че Александър Найденов, бившият на колежката му Елен Колева, се изказа, че той го бил поръчал, Иво саркастично се усмихна и каза:

"Ако това наистина е така, искрено му се извинявам за това, че заради слабостта си е направил това".