Актьорът Иво Аръков отчаяно си търси гадже. Празнотата в личния му живот не му дава мира и затова чаровникът не спира на всеослушание да повтаря, че издирва половинката си.

На коафьорско шоу преди дни, Аръков беше водещ. Докато обявяваше дежурните реплики по сценарии, той не пропусна да отбележи това, от което има нужда, а именно любов. Докато представяше колегата си Орлин Павлов, Иво сподели на всеослушание: "Ето Орлин си има половинка, а аз не. Тук е момента да споделя, че си търся гадже", изцепи се талантливият актьор, видя HotNews.

Иво Аръков: "В Лондон печеля по-добре"

Аръков се появи като водещ във винено червен костюм и придоби образ на юпи.

В миналото Аръков имаше няколко връзки с популярни личности. Публично достояние бяха отношенията му с футболната щерка Мика Стоичкова. А под сурдинка се коментираше връзката му с поп певицата Мария Илиева и в последствие тази с актрисата Елен Колева. В последно време обаче той не може да свари сериозна мома за дълготрайни отношения. Това обаче го измъчвало истински и Иво не веднъж се е жалвал пред свои, че няма дама за него. "Жените са хем кръшкачки, хем интересчийки", не спирал да се кахъри чаровникът.

Мария Илиева отворила в секса Наско Колев

До известна степен актьора си противоречи в търсенето на гадже. Припомняме ви, че неотдавна Аръков заяви, че се съсредоточил изцяло върху работата си. Иво Аръков се изявява и на театрална сцена и на големия екран в предаването на бТВ "Мармалад" с Радост Драганова. Преди време беше премиерата и на пореден филм с негово участия. По този повод Иво заяви, че няма половинка. „В момента съм концентриран изцяло върху моята кариера, моите приятелки ще бъдат моите филми и проекти. Не искам да влизам във връзка”, обобщи положението тогава той.