Като нескопосан програмист, чието общуване с жените се заключава единствено в дребни разговори с майка му, ще видим тв водещия Иво Аръков в премиерата за седмицата „Секс академия: Мъже”.

Комедията, режисирана от Георги Костов, проследява неговата метаморфоза, след като постъпва в братството на Мистър Ди (Димо Алексиев), който учи на техники за свалки от открития наскоро дневник на Дон Жуан.

Симпатично луд, гуруто в отношенията с жените ще ви накара да се разсмеете от сърце, докато коментира следващите си бизнес начинания обут в два различни чорапа и прегърнал къде глобус, къде монитор на компютър.

„Секс академия: Мъже” е филмът за вас, ако търсите разтоварващо и забавно занимание през уикенда. Той няма да отговори на фундаментални въпроси за живота, но със сигурност опитите на Аръков да спечели женското внимание с реплики от сорта на „Ако не бях гей, щях да те сваля за секунда” ще ви докарат мускулна треска на корема от смях.

В комедията с участие се разписва още Диляна Попова, чийто персонаж на археоложка е написана специално за нея. Въпреки че моделът е екранната сестра на Алексиев, двамата имат само една обща сцена на големия екран. Актьорският състав на „Секс академия: Мъже” се допълва още от Елена Боева, Ники Сотиров, Павел Владимиров, Красимира Демирева, Цветан Николов и др.