В семейството на Христо Стоичков пускат слух, че Иво Аръков се възползва от популярността им, след като миналия август актьорът и Михаела, голямата дъщеря на футболиста, започнаха романтична връзка.

Тези интриги продължават 6 месеца. Дотегна им. Затова миналата сряда двамата млади обявиха във фейсбук решението си да се разделят.

Мариана и Христина Стоичкови - майката и по-малката сестра на Михаела, са в София от няколко седмици. По принцип живеят в Америка, но често идват и прекарват ваканциите си в България.

Аръков и Стоичкова на разходка в парка. Това е една от последните им общи снимки, които двамата публикуват във фейсбук.



Последната среща на Аръков с тях е в деня, в който се разделя с Михаела. "Казахме си неща, които не мога да преглътна. И те си оказаха своето влияние", разказва актьорът.

С Христина Стоичкова се разбира добре. Тя от малка живее извън България и е в такава позиция, че не може да повярва как някои хора у нас са способни да говорят лъжи за други.



Отношенията на актьора с Христо Стоичков също са нормални. Последния път, когато се чуват по телефона, всичко изглежда окей.

"Двамата се харесват и намират общи теми за разговор", каза преди време Михаела Стоичкова за отношенията на баща си и актьора.