Младият актьор Иво Аръков опроверга слуховете, че е интимен с колежката си Елен Колева.

Въпреки че в последно време двамата са заедно по светски партита, отношенията им били далеч от романтичните, категоричен е той.

“За съжаление ще ви разочаровам. С Елен сме много добри приятели. Особено като се има предвид това, което се е случило с нея в личен план. Аз съм много съпричастен към драмата й", обясни загрижено екранният Тони от сериала “Фамилията” на bTV.

Израсналият в Ростов на Дон красавец признава, че покрай общите си парти маршрути двамата оплакват и травми от доста лични истории. „Върху това се гради приятелството ни. Можеш да довериш много съкровени неща, без да се почувстваш уязвим или уязвен”, каза още младокът пред сп. Love Style, пише blitz.bg.

Иво не крие емоцията от връзката му с Мария Илиева, с която жълтите медии го обвързваха най-напред: „Тя определено е човек, който си заслужава да бъде обичан. Особено ако ти позволи това. И ако й остане време, разбира се”.

Младокът обаче не се нае да конкретизира дали се е добрал до нещо повече от телефонния номер и доверието на певицата. „Ние все още сме близки приятели и се виждаме”, отсече новият секс символ в актьорската гилдия.

Той отрича да има афинитет към по-зрели дами. „Всичко е въпрос на химия и дали ще се намерят общи теми за разговор”, твърди Аръков.