Иво Аръков направи голяма крачка в кариерата си. Водещият на „Мармалад” по Би Ти Ви се пребори за ангажимент в най-хитовия турски сериал за 2019-а, главната роля в който се изпълнява от мегазвездата Къванч Татлъту. Покрай сагата „Сблъсък” 30-годишния левент от Белослав ще се прочуе в десетки държави, тъй като продукциите с османския Брад Пит се въртят в ефир из цяла Европа и Азия, а дори и в страни от Африка и Латинска Америка.


Аръков влезе в сериала в последните минути на излъчения миналия петък по „Шоу ТВ” 17 епизод, като героят му – руски мафиот, ще е основен отрицателен персонаж в следващите седмици. Иван Сокуров ще е враг №1 на Кадир Адалъ (Къванч Татлъту) и Вели Джевхер (Онур Сайлак). Турските зрители вече видяха как Иво гледа злобно снимки на противниците си и се заканва да ги убие.
Бившият интимен приятел на Мика Стоичкова ще се развихри максимално още в 18-ия епизод на сагата, става ясно от трейлър в YouTube. Рекламното клипче показва участието на нашенеца в жесток юмручен бой и престрелки.

Премиерата на „Сблъсък” в южната ни съседка беше през есента на 2018-а. Сериалът стартира със сърцераздирателни кадри – героят на Къванч – Кадир, загуби жена си и детето си при терористичен акт, а в отчаянието си реши да се самоубие в катастрофа. В сапунката с елементи на криминале играят също Елчин Сангу от „Любов под наем” и Мелиза Аслъ Памук от „Черна любов”.
Най-вероятно поредицата ще бъде откупена от Би Ти Ви, които по принцип са основен доставчик на турски сериали у нас от години. Очаква се още в края на 2019-а и българските зрители да могат да гледат хитовият сериал с Къванч и нашия Иво.

Иво Аръков е един от най-одумваните млади български актьори през последните 8-9 години. Той нашумя с участието си във филма „Кецове” и сериала „Фамилията”, а после затвърди популярността си със скандалите, в които се замесваше. През 2014-а Иво влезе и във „ВИП Брадър”, след което изпадна в депресия.

Аръков е от артистите, които избягват театралните ангажименти. Той смята сценичните изяви за работа, в която се влагат много време и енергия, без тя да носи популярност и добри финансови резултати. „Решил съм твърдо да се развивам в киносредите. Винаги ще се стремя към кариера в Холивуд. След като човек има мечти, трябва да ги преследва докрай”, казва той. Аръков вече е направил първата си сериозна крачка.

източник: Lupa.bg