Зрителите определиха кои двама Съквартиранти да излязат от Къщата на VIP Brother преди полуфинала на шоуто.

Наско Месечков напусна Образцовия дом с най-нисък вот от 4,6%. Последва го Иво Аръков с 6%, а Людмила Захажаева приключи участието си като гост-звезда. На полуфинала на VIP Brother във сряда за зрителските симпатии ще се боря Йорданка Христова, Албена Вулева, Кали, Жени и Тачо, Влади Въргала, Камелия Воче, Елена Кучкова, Ели Гигова и Wosh MC, а в понеделник, 17 ноември, публиката ще гласува за любима звезда на България.

Седмичната мисия „Психоанализа” постави поредната бомба в Образцовия дом и по ирония на съдбата скара двамата Съквартиранти, които бяха изгонени от зрителите.

Наско и Иво се изправиха лице в лице, за да направят тежки признания и пиперливи намеци. Двамата мачовци за първи път се осмелиха пряко да говорят за отношенията си от миналото, след като стана ясно, че са влюбени в една и съща жена.

Йорданка Христова също прочете обясненията на Уош и Наско, които я определиха за най-амбициозна, но двамата мъже не пожелаха да излязат от анонимност.

При излизането си от Къщата Наско заяви, че Йорданка Христова е най-голямата звезда в шоуто и заслужава да го спечели. Мисията изкара извън нерви и Албена Вулева.

При прочита на анализа на Кали за нея, Албена за първи път видимо се ядоса и призова за пореден път санитарните проблеми да не бъдат повод за обсъждане на лични характеристики.