Напоследък сценаристът на "Шоуто на Слави" се занимава изцяло с домакинската работа в семейството.

Съседи редовно го забелязват да обикаля кварталния хипермаркет със списък в ръка, за да пазарува салфетки и зарзават. Без никакви проблеми Сиромахов се справя и с пазаруването на млечни продукти, избира старателно и всякакви продукти за нуждите на домакинството като сапуни, омекотители и дори дамски хигиенни принадлежности.

На касите в магазина Сиромахов винаги се шегува със служителките, пускайки им по някоя и друга шега, а пълните торби прибира грижливо в багажника на колата си.

За близките на сценариста не е изненада превръщането му в домакиня предвид властния характер на съпругата му Зорница. Иво изцяло е под контрола на жена си, която умело го е превърнала в изпълнителен послушник. Домакинските му задължения не приключвали на касата в хипермаркета. Миенето на чиниите след вечеря също се падало на него. Иво обаче не протестирал срещу къщовната работа, тъй като отдавна е на мнение, че съпругата не трябва да се превръща в слугиня. За него разделянето на задълженията вкъщи е израз на взаимна любов, пише Всеки ден.

Източник: slava.bg, сн.: Шоуто на Слави