Телевизионерът Иво Танев не успя да сдържи гнева си срещу откровено неграмотната Светлана Василева и изнесе многоминутен монолог с куп обиди срещу нея в Къщата на "ВИП Брадър".

След като Гонзовица не успя да се справи с простичката задача да назове няколко европейски столици, Танев обяви, че вместо тя да е на корицата на списанията, продуценти и издатели можели да избират сред куп други български момичета - красиви, но много добре образовани.

"Писна ми от елементарни частици, постигнали всичко в живота си с джуки, цици и тутурутка в легнало положение", изригна Танев срещу Светлана, докато тя бе в другата стая и напоително слушаше излиянието му.

Водещият обяви и че такива като нея били тясно свързани с престъпниците, точещи ДДС-то на държавата.

Бившата на футболиста Георги Иванов - Гонзо, била с мозък, колкото да не се спъне и не ставала за нищо друго.

"Може родителите й да ми се обидят, но такъв им е материалът", продължи гневният съквартирант, с когото обаче повечето в Къщата се съгласиха и кимаха одобряващо.

Иначе Светлана, подпухнала и сърдита, успяла да научи поне, че Букурещ е столицата на Румъния, а Лондон - тази на Великобритания, както Ернестина Шинова подробно я научила вечерта след като лъснаха пилешките й познания по география, пише ''Всеки ден''.

Вижте повече във видеото: