Иво Танев: Не съм щипал Светлана сексуално, не мога да я понасям

05 ноември 2015 | 14:39
Прочетена
4394
 

Неминуемо Иво Танев бе един от най-интересните съквартиранти в тазгодишния сезон на „ВИП Брадър". Гологлавият шоумен бе един от главните персонажи в риалити шоуто, но за жалост камерите се насочваха към него предимно когато бе в епицентъра на скандала.

Прям и директен, Иво споделяше мнението си за всеки от съквартирантите, което, освен техния гняв, му навлече и този на зрителите, които в понеделник вечер го подкрепиха с най-малко есемеси, пише ''Всеки ден''. По същия начин Танев бе откровен и когато отговаряше на нашите въпроси. Чуваме се по телефона часове след изгонването му от „ВИП Брадър". Иво говори бодро, въпреки че почти не е спал.

- Как се чувствате след излизането си от Къщата на „ВИП Брадър"?

- Много исках да изляза, това е истината. В момента се чувствам прекрасно, но през последните две седмици в Къщата беше някакъв ад, там просто не беше моето място. Пространството бе пропито от едно двуличие, в което не се чувствах добре. Част от хората вътре не заслужават да са на финал, защото те не са това, за което се представят.

- Беше ли важно за вас да стигнете до финала?

- Не, категорично. Съквартирантите дори си мислеха, че цялото ми поведение вътре е продиктувано с една-единствена цел - да стигна до финала. Едва ли не, че съм чистел и готвел, за да мога да победя. Абсолютни глупости - правех всичко единствено за тях и за да може да се чувстваме добре под един покрив. За мен финалът не е важен под никаква форма, дори в живота си никога не се състезавам. Това са болни амбиции и губене на излишни нерви. Светогледът ми към живота е да живеем по-спокойно и в мир.

- Какво ви подтикна да влезете във „ВИП Брадър" и лесно ли взехте решението?

- Истината е, че три години поред продуцентите на предаването ми предлагаха да вляза в шоуто, но аз все отказвах, тъй като имах предвидени други ангажименти. Тази година обаче нещата при мен бяха по-планирани и реших да се подложа на този експеримент. Да не забравяме обаче най-важната част, която е подтикнала всеки да влезе - парите. Който ви каже, че не е влязъл за пари, е абсолютна лъжа. Всички вътре до един са влезли за пари. Кичка и Луна разправят, че за тях предаването е предизвикателство, но е повече от ясно, че са в риалитито заради финансовия резултат. Фалшиви хора са, Луна дори не искам да я коментирам... За мен в Къщата Кичка бе един злостен човек, който непрекъснато търси повод да се заяжда с всички останали и трови по всякакъв начин атмосферата. В реалния живот каква е Кичка, не ме интересува и не искам и да знам, но в предаването тя бе такава.

- С кого от съквартирантите си бихте пили кафе след края на предаването?

- С удоволствие бих се видял с Джино, той е един страхотен младеж. С Ернестина и Гъмето също си допаднахме много. С дует „Ритон" се познаваме много добре, както и с Кристина Димитрова. Останалите хора не ме вълнуват и не са част от моя свят.

- Държахте се изключително нападателно към Светлана Василева, наричайки я „тумор на обществото"...

- Да, тя си заслужава всички тези думи, защото това момиче има тотално сбъркана ценностна система. Тя е сигурна, че в живота може да се справи благодарение на джуки, цици и тутурутка. Аз съм категорично против такова нещо и не желая да имам нищо общо с нея.

- Паралелно с обидите обаче вие я и пощипвахте по дупето. Бихте ли й се извинили?

- Това са преднамерени монтажи, това не е истина, направено е единствено да има хляб и зрелище. Пощипванията ми са били единствено закачка, какви мераци може да имам към нея, как може дори да се спекулира с тази тема?! Всичко приключи, та аз дори й казах толкова лоши неща в лицето. Как може едно щипане да се превърне в тема за разговор - хората просто обичат клюки и простотии.

- Зрителите го видяха...

- Това е закачка, изкарана от контекста. Като го покажат 40 пъти, хората си мислят, че е ежедневие. Светлана е човек, с когото не бих се видял извън Къщата. С нея няма какво да си кажем, ако седнем на кафе. Евентуално, ако тя стане нормален човек и напредне в развитието си, може и да се видим, но истината е, че в момента тя се държи като 13-годишно момиче. Акълът й е като на малко дете, не е прочела и 3 книги, какво да си кажа с нея?

- Посочихте Светлана като проблем на обществото...

- Тя е част от големия проблем на България и най-вече, че медиите й дават власт, пишат за нея и се занимават с личността й. Тя няма никаква обща култура, черпи познания единствено от жълтата преса. Смешно е да си на 30 години и да не знаеш столиците на Европа. На това момиче се обръща незаслужено голямо внимание заради това, че се фръцка с приятелки по моловете. Нелепо е хората да знаят нея, а да не са чували за Райна Кабаиванска примерно. Сред моделките обаче има и качествени момичета, нека не заклеймяваме всички под общ знаменател - Никол Станкулова, Яна Грудева, са великолепни манекени, умни жени с присъствие и стил. Инак големият ни проблем са нашите политици, закони и манталитетът ни.

- Бихте ли влезли отново в подобен тип предаване?

- Да, но ако всичко се излъчва едно към едно на живо, както се е случило, а не да се правят монтажи. Когато имаше живи включвания, зрителите виждаха кой съм аз, всичко останало е монтаж. Това е моето мнение. Първите две седмици в Къщата беше много приятно, но очаквах, че нещата няма да продължат по този начин. Знаех, че ще трябва да провокирам интриги, все пак това ми беше мисия, поставена от „Биг Брадър", трябваше някой да е първи, на мен се падна тази „чест" и веднага се превърнах в лошия. Казах каквото мисля за всички, което не се хареса на много от съквартирантите, тъй като егото им е по-силно от това да разберат истината за себе си.

- Казахте прекалено тежки думи на много от съквартирантите ви, смятате ли, че дължите някому извинение?

- Всичко, което съм казал, те са си го заслужили на 200%. На кого да дължа извинение? Да, пресолих манджата в разговора със Светлана, но не си оттеглям нито мнението си за нея, нито становището си за нейното незнание. Категоричен съм обаче, че не й дължа извинение, дори напротив - малко й бяха думите ми, трябваше повече неща да й кажа.

- Още във визитката си при влизането си във „ВИП Брадър" Люси ви нападна и заяви директно, че не ви хареса. Имате ли отколешен конфликт с него?

- Да, изгледах я веднага, след като си тръгнах от шоуто. За него имах прекрасно мнение и таях добри чувства. Не мога да повярвам откъде му е дошло да говори такива неща по мой адрес. За мен Люси се оказа едно голямо разочарование. Де факто с него нито сме се карали някога, нито сме имали вражда, напротив - аз дори съм го викал да работи във фирмата, която менажирам. Давал съм му възможност за изява, плащал съм му за това нещо. Отделно имаме общи приятели, които ни свързват. Не мога да си обясня защо е говорил такива неща за мен. Питайте го него най-добре.

- Какво е цялостното ви мнение за риалити форматите? Дъщеря ви Албена участва в „X Фактор".

- Предаванията са хубави и интересни, стига да са реално представени и да не се правят режисьорски манипулации, но като гледам, действителността е съвсем друга - „ВИП Брадър" е едно шоу с голяма доза манипулация.
Колкото до дъщеря ми и участието й в „X Фактор" - както виждате, това риалити нищо не дава, то единствено консумира талантите, младите хора, правят си шоуто за 3 месеца и до там. Единственото хубаво там е, че победителят получава парична награда, тъй като поне това е някакъв вид компенсация, преди нямаше и пари, което си е чиста подигравка. В „X Фактор" няма продуценти, които реално да грабнат талантите и да ги направят успешен музикален продукт.

- С какво се занимавате в последните години, след като слязохте от екрана на предаването, което водехте - „Треска за злато"?

- Мениджър съм на един голям шоурум и конгресен център - „Рейнбоу плаза". Това е голяма зала, в която не спираме да провеждаме мероприятия, концерти, партита, семинари, конференции и т.н. При нас се снимат още и предавания, в момента организираме „Мис България", традиционно сме домакин и на „Жена на годината".

- Липсва ли ви телевизията и изпитвате ли носталгия по времето, в което бяхте на екран?

- О, не! Непрекъснато съм в някакви медии, така че нито телевизията ми липсва, нито славата. Имам си своите ангажименти, гледам да си върша работата и това ме удовлетворява. В семеен план се чувствам изключително щастлив. Радвам се на 3-годишното си внуче и се старая да обръщам повече внимание на семейството си.

Свързани новини

Галерии

Коментари

Светла
08 ноември 2015 | 10:49

Доста грозно и срамно беше неговото "пощипване". Ако бях негова дъщеря, щях вече да съм се отказала от него с Държавен вестник.

5
06 ноември 2015 | 17:36

Наистина Голям простак се оказа,толкова оправдания,какъв са го изкарали,видяхме те и един филм да бяха ни поднесли ни стана ясен,как може един интилигентен човек да използва толкова цинизми,каза на Кичка...?недей да се зъбишанс наистина цяла България не те понася

мн
06 ноември 2015 | 17:30

този психопат и шизофреник,как му се дава трибуна,просто това не е истина?и аз не харесвам,такива момичета,но предпочитам да общувам с тях,отколкото с такива Ненормалници,защо се опитвате да го реабилитирате,този е за лудницата

El
06 ноември 2015 | 14:10

Няма и да го дочета интервюто, до пощипването ми беше достатъчно.. Дори и веднъж да си я щипнал е достатъчно ...Като е закачка що не я щипна по бузката бе пич? Всички се чудехме дали Светлана не те е обидила с нещо, когато ти се нахвърли с такава ярост върху нея, а всъщност сега осъзнавам, че твоето озлобление срещу нея изригна тогава, когато ти осъзна, че никога няма да имаш в леглото си сексапилна мацка като нея .... дааа, ти си го каза де - те такива се занимават с друг тип мъже и продължението е ... не с такива като теб ....

06 ноември 2015 | 08:49

Споко, Ивчо, тебе цяла България не може те понася.

Az
05 ноември 2015 | 21:31

Голям простак се оказа тоя. И той, като Светлана за какъв вип минава???

123
05 ноември 2015 | 15:40

Май Танев нещо се попритесни, че се забеляза от аудиторията как пощипва Светлето - иначе й беше навит...

Добави коментар

Екипът на Hotnews.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Hot

Мис Плеймейт само по торта

Михаела Тодорова стана на 22 години

Яна Димитрова показа секси форми

Мъжът й избухна, но не от ревност

Сузанита си показа дупето

Социалните погнаха родителите й

Виж още от Hot

Специален проект

Да оставим следи ІІІ

Новини

И кумата на Луиза Григорова чака първо бебе

Весела Бабинова показа коремче

Победител от Биг Брадър прескочи трапа

Мирослав Атанасов е едва на 40 години

Защо Вергов не сваля черните очила?

Актьорът призна за проблем

Бившата на Слави проговори: Плаках много нощи, докато бях с него

Мартина Огнянова се чувства щастлива с новия мъж до себе си

Венци Венц се върна при майката на детето си

Рапърът изживя любовна авантюра с танцьорка

Насинената Андреа: Щастлива съм, че съм жива и здрава

Певицата пише книга за изневерите на Кобрата

Луиза Григорова качи 2,5 кг.

Актрисата спира разходките заради Яна Маринова

Светлана Гущерова: Не съм анорексичка

Плеймейтката се ядоса на коментари за слабата си фигура

Вижте Диляна Попова, Луиза Григорова и щерката на Гала като абитуриентки

Григорова пазарувала в чужбина, Мари Константин искала да бъде с дънки

Ето я бременната Радина Кърджилова

Актрисата се разхубави в очакване на бебето

Галя от "Сатен" върти моден бизнес

Бившата балерина се отказа от танците

Башар Рахал: Един малък ад приключи

Актьорът опериран по спешност

Последната жена на Милен Цветков се изповяда

"Бяхме сключили безмълвен договор", признава нумероложката Милена

Ето го бебето на Дидо от D2

Дейвид е първи наследник на музиканта от „Фермата”

Тв и Риалити

Рая пак заряза Явор Бахаров

Отдаде са на домашни партита без гаджето си

Башар Рахал свалил 8 килограма след операцията

Вдигнал маса и разкъсал бъбрек

Катето Евро не спира да хвали снахата

"С Таня на море е най-добре", категорична е актрисата

Виж още от Тв и Риалити

Издънки

Параскева Джукелова прибра мъжа си

С Виктор Божинов се разделиха заради

Кобилкина: Нямам добър вкус

Сексоложката си нае стилист, за да я облича

Ето как отслабва Мариана Попова

Веселин Плачков бесен на измамник

Виж още от Издънки

Култура

Само бащата на Графа остана жив от "Спешен случай"

След майката на Влади Ампов, сега си отиде и Донко Аврамов

Вики от "Мастило" пусна детски книжки

Маргаритка стартира заедно с издателство „Сиела“ нова инициатива, посветена на най-важните „Полезни навици“

Виж още от Култура

Fashionista

Защо Наоми Кембъл благодари на Линда Еванджелиста?

"В миналото мисленето не беше така свободно, както днес", признава топ моделът

Дизайнери ще представят колекции за настоящия сезон

Сред тях са Тори Бърч, Том Браун, "Проенца Шулер", Дрис Ван Нотен

Вера Уанг на 70 като на 30

Дизайнерката младее или просто ползва добър хирург?

Виж още от Fashionista
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.