Иво Танев бил на път да се откаже от участието си в „Като две капки вода".

Тв водещият не искал да играе жени на сцената и едва понасял подготовката за влизането в образ.

Фреди Меркюри, облечен като жена, го преглътнал, но Марая Кери му дошла в повече. Още тогава певецът обмислял да зареже шоуто, но специалистите по женските образи - Павел Владимиров и Къци Вапцаров, го окуражили да не се отказва при първата по-сериозна пречка. Освен това било забавно да си от нежния пол, твърдели изпатилите си мъже.



Той се навил да пробва, но както и зрителите видяха, Марая Кери доста се опъна на нашенеца и той представи едно от най-лошите изпълнения на прочутата коледна песен на американската певица.

След като жребият му отреди да имитира добрия си приятел Веско Маринов, Иво решил да поостане още малко и да си пробва късмета. След изтеглянето на британката Адел обаче Танев съвсем се отчаял. Освен това ненадейно го тръшнала вирусна инфекция, която бързо се влошила, и се контузил, падайки от стълба.



Всичко това много натежало на изпълнителя на „Аладин" и той вече сериозно мислел да напусне шоуто, въпреки че е подписал договор.

Единственият начин да се откаже, без да плаща неустойки, обаче бил да изтъкне наистина сериозна причина да си тръгне, която да не е „не ми се играят жени".

Болестта му вече била овладяна, а контузията не била толкова тежка, така че Танев ще трябва да измисли нещо друго, за да излезе сух от „Капките".