От вчера в интернет пространството и в ефира на няколко национални телевизии се появи кратък закачлив видеоклип с провокативно съдържание, като главно действащо лице в него е най-актуалната модна стилистка в родния шоубизнес Ива Атанасова.

Тя е собственик на агенция за красота и стайлинг – „LOOK AT ME Beauty & Styling Agency“ и се грижи за външния вид и визиите на едни от най-големите звезди в България. Освен като един от най-добрите стилисти у нас, тя е позната в музикалните среди и като R&B/Hip-Hop артист-изпълнителка, изявявайки се в това свое амплоа под артистичния псевдоним IVY.

Зад гърба си има реализирани успешни музикални проекти в колаборации с най-популярните рапъри от родната сцена – “KING” с хип-хоп иконата KRISTO, “LOOK AT ME” с варненската машина за хип-хоп DIM4OU и други.

Във въпросния видеоклип се повтаря зарибяваща лесна за запомняне жаргонна фраза от английския език, употребявана в ърбан културата за отказ, отрязване и отхвърляне, а именно “SHUT DOWN”. Провокацията се засилва и с участието на други родни красавици, които са мечта на всеки български мъж - топ моделите Мариана Маринова, носителка на титлата „Мисис България“ и приза „Мисис Вселена“, както и “Miss Playmate 2017” Маги Бадер, като те позират секси с луксозни кожи. Видео завършва с посланието „Очаквайте“.

Какво да очакваме, към кого е насочено посланието “SHUT DOWN”, ще бъде ли отрязан някой, и ако да то кой е той, предстои да разберем.

В социалните мрежи обикалят изображения, съдържащи образа и лика на IVY върху луксозни облека от скъпи кожи.

Тодор Батков – син, който вече е бивш собственик на столични клубове преди седмица обяви, че влиза ударно в модния бизнес с облекла. Бизнесменът открива луксозен бутик за тоалети от редки кожи в ограничени бройки с гарантира уникалност на пъпа на София, каквито се забелязват във видеото и на изображенията.

Каква е връзката между Ива Атанасова IVY, Маги Бадер, Мариана Маринова и Тодор Батков – син също предстои да разберем.

Официалното откриване на LUХХХE - новата модна локация на България е насрочено за 05.10.2017г. /четвъртък/ като събитието се очаква да премине с изискан коктейл, VIP гости, пърформанс на живо, модно дефиле и други изненади. На него се очаква да бъде представен и пазеният в тайна съвместен проект, подготвян от продуцента, мениджър и издател Денис Касъмов и бизнесмена Тодор Батков – син.