За втора поредна година празникът на Бургас ще завърши така, както нито един друг град не може да си го позволи - с избор на най-хубавата бугазлийка.

Навръх Никулден ще се проведе най-грандиозното модно мероприятие в града - изборът на "Мис Бургас-България 2011".

12 чаровни момичета ще си оспорват короната, която миналата година спечели Анелия Дулева. Успехът на красивата бургазлийка я изстреля веднага в каймака на модния елит, и тя направи сензационен пробив, снимайки се в тв-клипа на известен мобилен оператор.

Двете организаторки на надпреварата - Лейди България 2011 Ваня Кирова и Най-секси модел за същата година Симона Христакова са подготвили доста изненади за участничките и гостите.

Специално за тяхното настроение ще се грижи фолк-дивата Бриана, която избра Бургас като място, където да си почине от кандидат-кметската надпревара в Левски.

Красавицата Ваня Кирова, която е известна и като фенка на Черноморец, реши да използва модното събитие, за да благодари на момчетата на Димитър Димитров за отличното им представяне през есента в "А" група. Тя ще покани най-заслужилите футболисти да гостуват на "Мис Бургас-България 2011", а надеждата и е капитанът Радостин Кишишев или някой друг от отбора да се съгласи да стане част от журито на конкурса.