Гримьорът Валентин Кулагин продължи с провокативното си поведение и след излизането на Нора Недкова от Къщата на "ВИП Брадър". Този път той влезе в словесен двубой с Ваня Костова, обявявайки я за стара и болна. Певицата се засегна и така започна словесна престрелка между нея и Кулагин. Причината за кавгата им беше това, че майстора на макияжа тръгна сам да мие чинията си, а естрадната лъвица тутакси се намеси да му помага в миенето. "Не искам помощта ти, на мен не ми е удобно ти да ми миеш чинията. Все пак си възрастна и болна жена", обясни хасковлията, докато певицата продължаваше да упорства и да иска да извърши домакинството.

Кулагин чукна 33 в Къщата

След това гримьорът опита да смекчи почвата. "Не съм ти казал, че си стара жена, Ваня", опита да се извини той, но Ваня Костова не се трогна и го нападна: "Ти се опитваш да му направиш добро... Сега почна моят задник ли да ядеш? Имаш нужда да хванеш някой и да го заръфаш!" "Не, не ми е удобно, аз съм имал баба инвалид и съм й обувал чорапите", изтърси Кулагин, но Ваня не отстъпи: "Тартюф, лицемер. Не желая да говоря с теб. Това, което ти правиш, е лицемерие. Не ми говори в очите."

Бащата на Нора Недкова я изкара от "ВИП Брадър"

Накрая Стефан не издържа на непрестанните заяждания на Кулагин и се разкрещя, стряскайки останалите съквартиранти. Неприязънта му към гримьора си пролича и по време на елиминиациите, които текат в момента в къщата на "ВИП Брадър". Той предложи именно Кулагин за изгонване, обвинявайки го, че е лицемер и мързеливец. След това пък номинира Диона, твърдейки, че прави това, защото тя се подлагала лесно на манипулации и лично той опитвал също да я манипулира.