Първата изгонена от MasterChef България Събина Косева сключила брак по сметка с лото милионер в Белгия. Тя нямала легални документи, които да й позволят да работи в чуждата държава и затова се решила на тази стъпка. Със съпруга се запознала по интернет, но прокурор забранил брака, защото разбрал, че той е само по сметка. Адвокат обаче успял да пребори решението му в съда и двойката сключила официално брак. Той продължил само година и половина, а в момента бившият й съпруг живее с мъж, разказа тя в предаването „Преди обед”.

Когато Събина напуснала мъжа си имала пет евро в джоба си. Затова спала първата нощ в колата си, а после потърсила помощ от църквата. За нея се погрижили монахините от ордена на сестрите на любовта, които я приютили. Тя започнала работа в ресторант в белгийския град Брюж, а не след дълго отново по интернет се запознала със сегашния си съпруг. Той е холандец, вече пенсионер и двамата в момента живеят в България.

Във вчерашния епизод на кулинарното предаване Събина не можа да овкуси добре черните миди, които трябваше да готви и стана първия напуснал шоуто. Сред личните гости в ресторанта бяха Тита, Дара, Панайот Панайотов, Славка Калчева, Кристина Димитрова и група „Мастило”.