Тв водещата Мира Добрева се оказа по-нежелана за изгонване от Къщата на "ВИП Брадър" от колкото фитнес инструктора Ричард Величков. Тази вечер вотът на зрителите беше буквално непредсказуем за русата телевизионерка. На номинации тя беше и с готвачката Божана Кацарска, която също продължава в шоуто на предстоящия голям финал.

Ето кои звезди влизат в новия сезон на "Ол Старс"

Водещата на БНТ1 не скри разочарованието си, че напуска шоуто в този момент. "Не е най-силното ми представяне, след като сега съм тук... За нищо обаче не съжалявам, освен за онзи ден, в който изпуснах нишката на нещата и си изтървах нервите, казвайки на Ваня думи, които не заслужава. Струва ми се, че това беше нещото, което накара зрителите да не ме подкрепят за оставане на финала. Съжалявам за думите си, не е хубаво човек да споделя това, което мисли за другите и то пред толкова голяма аудитория. Още повече, че това е игра и аз бях в мисия, за което Ваня още не знае", заяви на излизане от Къщата Добрева. Тя беше посрещната от съпруга си Жоро Торнев, който беше в студиото да я защитава.

Мира Добрева с нов бюст

Не е изненада кой е играчът, който Мира иска да бъде излъчен за победител на големия финал следващия понеделник. "Искам Петко да победи", категорично заяви блондито.

Преди края на предаването Ники Кънчев уточни, че още двама съквартиранти ще изхвърчат тази седмица, като това ще се случи в петък. Тогава той ще се включи в Къщата на живо и ще изненада някои от участниците с техния финален игнор. В момента в шоуто са Стефан на Гала, Ваня Костова, Петко Димитров, Наско Колев, Лора Караджова, Ричи Величков и Божана Кацарска.