Разочарован от ниския рейтинг на „Биг брадър фемили”, Никo Тупарев изгонил тв водещият Ники Кънчев от фирмата си миналата седмица. Договорът на шоумена е бил едностранно прекратен.

За да е по-деликатен, продуцентът на семейното шоу се опитал да го убеди, че не бива образът му да се експлоатира толкова много, за да не втръсне на зрителите.Тупарев го пуснал в 4-месечна неплатена отпуска, оправдавайки се с неочаквано неуспешния сезон на риалитито, научиха от kliuki.bg

„Ще видим след 4 месеца какво ще ми дойде на акъла. Може отново да го върна, но за момента не ми трябва. Зрителите започнаха да предпочитат другите канали и останахме без фенове. Ще трябва да измисля нещо ново, за да ги върна обратно”, коментира шефът на телевизията. За да е още по-убедителен, той дал пример и с Иван и Андрей, които също натирили екипа си впринудителна неплатена отпуска до есента.

Коментира се, че за прогонването на Кънчев е допринесъл и новият любимец на Тупарев – Витомир Саръиванов. Вито и Мистър „Стани богат” обтегнали отношенията си още по време на първите лайфове на ‘Биг брадър фемили”, а на последните едва не се стигнало до бой между двамата.

Кънчев се дразнел от набиращия скорост Вито и се притеснявал, че ще го измести от ефира на Нова телевизия. По цял ден той надувал главата наТупарев, че не бива да допуска Саръиванов да тъче на два стана и да работи за конкуренцията, визирайки работата му при тв продуцентите Иван и Андрей в „Станция Нова” и „Сблъсък”.