Публичен резил преживя , след като преди броени дни плеймейтката направи опит да влезе в един от най-големите манастири у нас, но не бе допусната.

Сексапилната блондинка бе скандално и позорно изгонена от служители на обителта, които буквално със сила изпъдили красавицата от свещеното място, съобщи "Всеки ден".

Златка и приятелят й Георги били извън София и решили да се отбият в манастир, за да запалят по една свещ.

Популярните лица обаче, никак не били желани гости в храма, където насред двора божи служители започнали да ги напъждат.



Макар Златка да била с лятна рокля до коленете и покрити рамене, силиконовият й бюст преливал от деколтето, което веднага събрало очите на отчетата в храма.

Оцъклен от пищния балкон на Райкова, монах хванал красавицата за ръка и я повел към главната изходна порта на манастира. В свадата обаче дотърчала и монахиня, която разпознала Златка и започнала да софлира по неин адрес, намеквайки, че е лека жена.



"Изгонете я тая, тук е свещено място, не е бардак за неверници и нечисти жени", крещяла треперещата монахиня.

Миряни, станали свидетели на случката разказват, че плеймейтката по никакъв начин не се е държала предизвикателно, но гърдите й били непокрити и под роклята си тя била без сутиен.



"Влиза ли се така в храм с голи цици? Това не е студио за секс снимки, а черква", цъкат с езици вярващи.

Райкова напуснала божията обител с подвита опашка, за да не привлича вниманието и гнева на останалите монаси. Плеймейтката обаче не спестила думите си по адрес на църквата и служителите й, намеквайки, че и те не са първи светци.