Лагерът на бунтовниците в къщата на „Биг Брадър" е в пълен потрес, след като Големият брат изгони Джийсън заради каната със студена вода, която изля върху Райна в петък вечерта.

За първи път в историята на шоуто продуцентите изхвърлят участник в опита си да спасят все по-ниския си рейтинг.

Всъщност караницата с фолк певицата, пък и всички останали изстъпления на Фактора от село Тръстеник са били умело режисирани и подготвени, разкри самият той минути след като напусна Нови хан, пише ''Всеки ден''.

„За да не се спекулира из различните информационни издания, ще бъда точен и ясен. Всяко мое действие в къщата на „Биг Брадър" не е било с цел умишлено дразнене, уронване престижа и авторитета на някой, както и всичко друго, което може да навреди на имиджа на останалите. Искрено се надявам да не приемате всичко за чиста монета. Аз съм артист, а те обикновено играят роли, понякога добри и съответно лоши. Обичайте се, и не правете така вкъщи!", написа в профила си във фейсбук Джийсън.

По същия мил начин той се сбогува и с противниците си в къщата, като обяви, че за него е било удоволствие и чест да дели един покрив със Златките и Маги Желязкова, които бяха нарочени за най-големите му врагини.

Те останаха хладни към последните му думи и дори не станаха от леглата да го изпратят. За разлика от красавиците групата на Киро Скалата изпроводи развълнувана изгонения певец. Те обаче не са посветени в нагласеното му изхвърляне и яко увесиха нос. Най-притеснена е Пенка, която също искала да излезе от къщата.

По стар обичай Денди се утеши с алкохол, затова при ставането му от сън вчера торбичките под очите му стигаха почти до колената. Райна пък се чувства облекчена от тръгването на вечния дразнител и се събуди в прекрасно настроение.

Според запознати Джийсън предварително е договорил с продуцентите ролята си на дразнител. Той е получил 10 000 лева хонорар за това. Бил е уведомен, че ще трябва да излее вода върху някоя от участничките, за да бъде изхвърлен от къщата.