Колоритният разложанин Иван Милин, който привлече вниманието с омразата си към гейовете, намери бърз изход от „Фермата“. Той си стегна багажа и напусна шоуто, след като удари Елизабет Илчева. Бети си "позволи" да му направи забележка, че цапа басейна с кални обувки, като в отговор получи редица обиди и шамар.

Ударът не бе сериозен, но е в нарушение с договорите на участниците. В крайна сметка Иван се извини на Бети, но това не беше достатъчно. Тв водещият и продуцент Андрей Арнаудов събра всички участници в лятната кухня на чорбаджиите, за да пусне на сиромасите видео с провинението на Милиното. Сред торнадото от възмутени възклицания Бети поясни, че вече се чувства по-добре.
Шамарът беше от слаб до среден като сила.

Иван беше много крив този ден, липсваше му приятелката му, нямаше какво да пуши, беше супер раздразнителен към всички, и явно тази моя забележка преля чашата. Може и да съм си го заслужила“, заяви неочаквано тя.
Дана, която играе за голямата награда в шоуто заедно с дъщеря си Велислава, моментално я посече: „Миличка, не те познавам, но такова мислене имат хиляди малтретирани жени навън, оправдават насилника си с репликата „Може да съм го заслужила“. Не си“.
Маникюристката Силвия от отбора на сиромасите определи Иван Милин като „гнусен по душа“ човек и изтръгна от него неочаквано признание.

Последната връзка нагероя от криминалните хроники е продължила пет години и е приключила с шамар. Милиното намери двама неочаквани съюзници в лицето на патриота Ивайло Шопски и актрисата Саня Борисова. "Не толерирам насилието, но ще дадем добър пример, ако го оставим и му дадем втори шанс“, предложи актрисата. След драматичния вот на сиромаси и чорбаджии Андрей обяви решението на продукцията да се раздели завинаги с Иван Милин.