Моделката Александра Петканова-Богданска остана без профил в Инстаграм, след като е бил изтрит. Тя сама споделя за неприятната случка в профила си във Фейсбук. „Нямам мейл, нито обяснение защо се е случило. Парадоксът в момента е, че официалния ми профил не съществува за сметка на няколко фалшиви такива. Запознати със социалните мрежи обаче обясниха пред HotNews, че много често профили в Инстаграм с купени лайкове и почитатели биват затваряни от администраторите на приложението. Поради тази причина и Богданска е потърпевша на желанието си да демонстрира изкуствено голяма фен база.

В статус във Фейсбук Александра написа още за фалшивите си профили. "Те продължават да се представят за мен и да заблуждават хората. А последователите им набъбват главоломно”, плаче половинката на Дани Петканов, пише "Телеграф". Тя все пак не пропусна да отправи съвет към последователите си. „Не градете живота си на чужд терен (социални медии), защото няма гаранция, че един ден няма да ви отнемат всичко, в което сте инвестирал време и енергия.

А сега използвайте си телефоните по предназначение и се обадете на някой скъп за вас човек, вместо да си качите ново story в Инстаграм", завършва моделката.