Актуалната мис плеймейт - Ася Капчикова, която доби широка популярност като гадже на рапъра Криско, е на път да изхвърчи от риалити формата "Фермата", заради ... стил и сексапил.

Вината за провокираната завист у останалите участници пада върху дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз, чието дело е стайлингът на красавицата. В целия сезон тя е облечена изцяло с дрехите на Меги, а червената рокличка, с която я видяхме вчера в предаването се превърна в повод за охулване, че това не е фермерско облекло и е непристойно да се явява толкова провокативно и официално облечена в такива битови, дори полеви условия.



Меги Каканашева скочи в защита на Ася, като се изказа доста жлъчни по адрес на участниците:



"Гледахте ли "Фермата" и прословутата рокля на раздора на Ася? И онази девойка, която побърза да каже, че роклята не прилягала на фермер .. или лидер. И комплексирания глупак с коментара за 50те му лева. Слушам два дни безумните коментари за външния вид на Цецка Цачева и ако разбирам правилно лидерите, че без значение в коя сфера-не могат да са твърде голи, нито твърде пълни. И красиви не могат да са, а недай боже да са грозни...

Не защото роклята е наша и е лично, а защото и без това е достатъчно трудно да си жена лидер и защото ми е дошло до гуша от предразсъдъци и безлични съдници ..."