Репортерката на "Господари на ефира" Ева Веселинова може да остана без работа, разбра единствено Hotnews.bg. Официалната версия на блондинката, която уж многократно обявява, че е сама и необвързана, гласи, че договорът й може да не бъде подновен заради греховна любов. Ева крие връзка с репортера на Господарите Димитър Върбанов. Двамата постоянно си измислят поводи да са заедно на различни места, за да не личи, че близостта им е и извън работа. Причината - в договорите и на двамата имало клауза, че не могат да имат лични отношения с хора от екипа.

Въпреки това двамата постоянно са заедно и дори ходили на почивка в Гърция, за да не бъдат следени от никого. Разбрал за връзката между двамата продуцента на Господари на ефира Джуди Халваджиян обаче, никак не бил щастлив, че двама от репортерите му са в интимна близост. Според изискванията на продуцентската компания на Халваджиян ако Ева и Върбанов имат лични отношения, те не могат да продължат работата си за предаването. Под въпрос е и дали продуцента Джуди Халваджиян ще продължи договорите им за следващия сезон.

Според колеги на Върбанов обаче той е просто прикритие за амбициозната Ева, която иска да си намери богат мъж и затова не спира да обикаля най-оборотните заведения по Черноморието. Поведението й и твърде високомерното отношение към екипа доста смущават Халваджиян, който е имал сериозен разговор с репортерката, взела се за звезда. Веселинова била доста притеснена за мястото си, затова решила да напомня за себе си при всеки удобен случай и лансирала клюката, че има връзка с колега.