Калина от риалити формата "Островът на изкушението" е спрягана за новата любов на Георги Иванов- Гонзо, пише blitz.bg.

След като приключи аферата му с плеймейтката Светлана Василева, бившият футболист бил замаян от съгражданката си.

Двамата се познавали от години, но в последно време отношенията били предимно интимни. Пловдивчанката Калина и преди често се хвалела, че Гонзо е неин много добър приятел. Тя e негова фенка още като дете и била много щастлива, че животът ги срещнал по-късно.

Калина споделяла пред приятелки, че Гонзо променил мнението й за футболистите в положителна насока. Тя го определя, като много умен и проницателен мъж. Изкусителката често се допитвала до него, когато имала проблеми. Калина обаче е откровена и смята, че други ритнитопковци, които познавал преди, и сега са си същите кухи лейки и не се радват на много умствен багаж.

Преди да се залюби с Гонзо, Калина е имала кратка любовна връзка с водещия в телевизия "Планета" Наско Михайлов. Говори се още, че преди време имала много кратка авантюра и с Владо Арабаджиев.

Запознати казват, че пловдивчанката считала за грешка участието си в "Островът на изкушението". Там тя успя да скара бургазлията Андрей с приятелката му. После Калина се отметна и каза, че това било само за шоуто и не била правила секс пред камерите с него.

Сега също, тя продължава публично да твърди, че с Гонзо са само приятели и нямат интимна връзка. Светски спецове пък са на мнение, че Гонзо, който все още се води женен за съпругата си Мариета, продължава да е има близки отношения с моделката Цеци Красимирова.