Звездата на Калина изгря в тв риалити „Островът на изкушението”, където завъртя главата на печения „гларус” Андрей и го раздели с годеницата му Кики. Дали е мъжемелачка и сърцеразбивачка не само пред камерите, а и в живота, разберете от самата нея.

- Калина, от доста време усилено се говори, че си гадже с най-малкия син на медийния бос Тошо Тошев – Васил…

- Тези слухове се носят в светските среди от около 6 години, общо взето, откакто се запознах с Васко. С него сме много близки, аз го чувствам като брат. Всичките ни гаджета (негови и мои) винаги са мислели, че сме тайни любовници и ние ужасно се забавляваме на това, но единственото, което ни свързва, е дълбоко и искрено приятелство.

- Въпреки че отричаш с Васко някога да сте имали интимни отношения, ти си много привлекателно младо момиче, а той е много сладък и готин – не може да не са прехвърчали помежду ви искри или пък да сте харесвали и по „другия” начин?

- Да, Васко е страхотен, млад, възпитан, много интелигентен и богат. Притежава всичко, което една жена би искала. Но има едно голямо Но. Аз го обичам като брат и не бих допуснала да разваля отношенията ни с мимолетна авантюра.

- На много снимки обаче точно ти си дамата, която го придружава по светски събития. Не предизвиквате ли така злите езици да говорят, че всъщност имате реални интимни отношения?

- Естествено, че предизвиква хората да говорят. Близките ни приятели не вярват, че не сме били заедно, та какво остава за широката аудитория!

- Защо тогава Васко Тошев не демонстрира връзката си публично, или поне аз не съм виждала в медиите снимки с приятелката му Александра?

- Васко не е от хората, които парадират с връзките си. Както казах, той е интелигентно момче и никога не би си позволил да се прояви като някакво парвеню. Който трябва да знае за връзките му, знае. Приятелката му е много очарователно момиче, също от културно и заможно семейство.

С Васко се засичаме и купонясваме заедно на морето. Лятото бяхме на яхтата на бащата на наш приятел и Васил ме бутна от нея. Бяхме акостирали на 6 метра дълбочина и беше пълно с огромни медузи. Всички много се забавляваха на моето нещастие.

- За бащата на Васко – Тошо Тошев, и най-големия му брат – Радо, се твърди, че са непоправими женкари и ухажори. Той същият като тях ли е?

- Всички столични и провинциални златотърсачки са се опитвали да се доберат до Васко. Правеха чудеса от храброст, за да му се набият в очите, но без успех. В нашата компания евтини курви не се допускат за повече от няколко часа.

- Виждам твои снимки с Васко Тошев и с дъщерята на последната съпруга на баща му – Ваня, тя също като теб се казва Калина. От това съдя, че всички са като едно голямо семейство, но от типа на американската сапунка „Дързост и красота”. Така ли е, или просто изглежда по този начин само на светски събития, за пред хората?

- Моите впечатления са, че те са много искрено и готино семейство, а и както казва Мечо Пух: „Колкото повече, толкова повече”.

- Ти си близка приятелка с Александра - дъщерята на маститите хотелиери Ветко и Маринела Арабаджиеви от Пловдив. През лятото дори й гостува на рождения й ден в Сен Тропе. Разкажи как изкарахте там, как протече партито, кои известни личности беше поканила тя на събитието?

- Да, Алекс е моя много близка приятелка. Чувствам я като по-малка сестра и много си я обичам. Забавляваме се винаги заедно, когато тя си е в България. Всеизвестно е, че тя е шампионка по езда и тренира в Германия. Та, рожденият й ден беше страхотен и си изкарахме невероятна почивка в Сен Тропе, но какво точно се случи, ще запазя в тайна.

- Като близка приятелка знаеш ли дали Александра още е гадже с вратаря Ники Михайлов, или той сега наистина е с Алисия?

- Не, те са разделени от повече от два месеца. Всеки от тях е свободен и може да има авантюри с когото желае. Мен специално изобщо не ме вълнува с кого е Николай.

- Преди време пресата гръмна със заглавия: „Две корици на „Плейбой” се сдърпаха за Владо Арабаджиев”, визирайки теб и плеймейтката Николета Лозанова. Имало ли е някакъв конфликт между вас двете и наистина ли тя си била разпространила сама новината, че е гадже с него, докато ти в действителност си се появила под ръка с него на абитуриентския бал на сестра му Александра?

- Медиите си украсяват историите така, както и Пикасо не би успял. Николета Лозанова доста често пускаше пикантни слухове в пресата и забъркваше моето име и името на трети лица. В идеята си да бъде скандална и интересна, тя си навлече моя гняв за дълъг период от време. На бала на Алекс аз пристигнах с такси от София, където живея, а Влади закара сестра си до бала с двуместен автомобил. Някак си не ми се връзва картинката да сме се появили под ръка заедно. Това, че сме били заедно на масата и сме се веселили, не е нещо нередно и не ни прави годеници. Доста често някои журналисти сами си правят сензации, без да се замислят какво причиняват на хората, за които пишат.

- В какви отношения сте сега двете с Николета? Разбрах, че е предложила през лятото да осъществите съвместна фотосесия, но ти си отказала – защо се разминахте с нея и защо й отказа?

- Да, имах такова предложение и не можех да асимилирам наглостта й доста дълго време. Николета е красива жена, но не съм фенка на постъпките й и не бих допуснала името ми да се свързва по какъвто и да е повод с нейното, камо ли да заснема обща фотосесия с нея.

- Ти познаваш Николета от 14-15-годишна, ходили сте заедно по пловдивските дискотеки. Вярно ли е, че оттогава тя е била толкова разкрепостена, танцувала е гола на пилоните по дискотеките, участвайки в местни еротични конкурси, целувайки се с момичета публично и без свян пред всички на тази невръстна възраст?!

- Да, засичали сме се по детските дискотеки и съм била пряк свидетел на какво ли не, но в крайна сметка всеки сам избира как да живее живота си и колко разкрепостен да бъде.

- Сайтът на Бареков преди време пусна новината, че Николета е елитна компаньонка срещу заплащане, но тя категорично отрече. Мислиш ли, че слухове като тези се базират на някаква истина и какви са твоите наблюдения?

- Не мога да коментирам тази тема.

- Знам, че и ти си имаш приятел, ще разкриеш ли кой е, с какво се занимава, живеете ли заедно?

- Да, имам човек до себе си, който ме подкрепя, но обичам свободата и себе си повече от всичко. Живея сама и не мисля скоро да променям този факт.

Източник: БЛИЦ