Леонардо ди Каприо предизвика разпространението на доста слухове, че може би вече не е на пазара на необвързаните, след като бeше забелязан да се забавлява с мистериозна блондинка в Маями, пише „Дейли мейл“.

Но фенките на Лео могат да си отдъхнат, тъй като се разкри коя е русалката - това е косовската кралица на красотата и Мис Вселена Косово 2011 - Афердита Дрешай. И самата тя обявила, че с Лео са само приятели.

Лео, който се раздели миналата година с модела на Victoria'с Secret Ерин Хeдъртън, беше заснет без тениска в опасна близост до зашеметяващия модел.

„Ние излизаме простo като приятели“, оправдава се Афердита. В профила си в Twitter тя се описва като модел, певица и кралица на красотата.

По-рано същия ден Брадли Купър също бил забелязан с Лео на балкона, гледайки хората по плажа.

След като не успя да грабне номинация за "Оскар" за ролята си в „Джанго  без окови“, Лео явно е решил да пренебрегне изцяло сезона на наградите и да се отдаде на почивка в слънчевия щат.

В началото на януари той бе забелязан на борда на яхтата си в компанията на Наоми Кембъл, а този уикенд той очевидно се е отдал и на нощен живот в Маями.

Звездата, който може да се похвали с гаджета като Жизел Бюндхен и Бар Рафаели, въобще не се притеснява от женското внимание, което във Флорида явно му идва в повечко - преди броени дни е бил забелязан пък с друга непозната блондинка, която дори го целунала, преди да отиде на фитнес. Но вместо да я гледа как се отдалечава, Лео се съсредоточил върху телефона си, за да проверява съобщенията си.

Актьорът, който наскоро съобщи, че най-вероятно ще си вземе "дълга почивка" от актьорството, явно лесно свиква с охолния живот, пишат от blife.bg.